Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με σπαθί για το… φαγητό

Αναστάτωση προκάλεσε στην Εύβοια ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, καθώς γυναίκα κυνήγησε τον άντρα της, κρατώντας στα χέρια της ένα σπαθί – κειμήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το ζευγάρι από την περιοχή της Καρύστου στην Εύβοια, τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο και συγκεκριμένα για το φαγητό.

Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει το σπαθί – κειμήλιο του σπιτιού, για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Επενέβη, ωστόσο, ο γιος που κράτησε μητριά του, σπρώχνοντας την στην άκρη, καταφέρνοντας στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.

Στη μία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου προς την Τρίτη, 10 του μηνός, γύρισαν στο σπίτι για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη γυναίκα να κρατά αυτή τη φορά έναν μπαλτά!

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή έφυγαν ξανά και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 10 Οκτωβρίου, κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρισκόταν στο σπίτι.

Αμέσως, οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με μία γειτόνισσα, λέγοντάς της να απασχολήσει την 35χρονη γυναίκα και με μία φίλη της οικογένειας απομάκρυναν το παιδάκι και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη της 35χρονης γυναίκας.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η γυναίκα αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική εξέταση.