Εύβοια: Στόλισε το σπίτι της με 6000 λαμπιόνια και ο λόγος είναι πραγματικά συγκινητικός (ΦΩΤΟ)

Εύβοια στολισμός σπίτι

Συνεχίζει την παράδοση παρότι χρωστάει ποσό σε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας

Μπορεί τα Χριστούγεννα να απέχουν ακόμη αρκετά, όμως δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχουν μπει στο πνεύμα και στολίζουν τα σπίτια τους.

Η περίπτωση βέβαια της κυρίας Σπυριδούλας Μοιρώτσου, από το χωριό Βέλος της Εύβοιας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς ήδη έχει στολίσει ολόκληρο το σπίτι της με 6.000 λαμπιόνια και συνεχίζει… παρά το γεγονός ότι χρωστάει σε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ένα μικρό ποσό από χρήση προηγουμένων μηνών.

«Στολίζω εδώ και άρα πολλά χρόνια όλο το σπίτι μου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Είναι μια ανάγκη που έχω καθώς με τον σύζυγό μου, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή θέλαμε να στολίσουμε τόσο πολύ το σπίτι μας ώστε να είναι ορατός ο στολισμός ακόμα και από το διάστημα.

Εύβοια στολισμός σπίτι

Διαβάστε επίσης  Αγώνας μπάσκετ μετατράπηκε σε ρινγκ - Απίστευτες στιγμές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χρόνια πέρασαν, κάθε χρόνο προσθέτω λαμπιόνια και κάθε χρόνο όταν στολίσω εγώ το σπίτι ξεκινά να στολίζει και το υπόλοιπο χωρίο. Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και δύναμη. Πλέον έχω πέντε εγγόνια και όταν έρχονται στο σπίτι είναι και αυτά πολύ ευτυχισμένα.

Δεν με νοιάζει το κόστος του ηλεκτρισμού παρά το γεγονός ότι χρωστάω κάποια χρήματα για το ρεύμα. Το σπίτι θέλω να είναι στολισμένο και να φαίνεται από μακριά. Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα», είπε η κ. Σπυριδούλα.

Εύβοια στολισμός σπίτι

Πηγή: iefimerida.gr