Εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα: “Αφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε”

εξαφάνιση Καβάλα

Αναφέρει ο πατέρας του άνδρα που εξαφανίστηκε

Αγωνία στην Καβάλα για την εξαφάνιση του 34χρονου Χρήστου Θώμου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το μεσημέρι.

Ο πατέρας του αγνοούμενου που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του, μιλώντας αναφέρει ότι υπήρξε μια πληροφορία από έναν κτηνοτρόφο της περιοχής ότι είδε τον γιο του να περπατάει στο βουνό πίσω από τον ΧΥΤΑ Καβάλας, ενώ drone που έχει επιστρατευτεί για τις έρευνες εντόπισε ένα κομποσκοίνι που φορούσε.

Ο 34χρονος είναι πατέρας δύο διδύμων κοριτσιών, 2,5 ετών και σύμφωνα με την οικογένειά του λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση 34χρονου στην Καβάλα – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Από το πρωί της Παρασκευής, μετά την πληροφορία από τον κτηνοτρόφο, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες στο σημείο που εθεάθη τελευταία φορά και όπως ανέφερε ο άνθρωπος που τον είδε ο 34χρονος ήταν κουρασμένος και του ζήτησε νερό.

«Ο κτηνοτρόφος που τον γνωρίζει μας είπε ότι ο γιος μου μπήκε σε κάτι πουρνάρια κοντά σε μια χαράδρα και εξαφανίστηκε. Είμαστε με την ΕΜΑΚ στο σημείο όμως είναι δύσβατο βουνό και ελπίζουμε ότι θα αποδώσουν οι έρευνες», λέει ο πατέρας του 34χρονου.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών στη Ρόδο

«Ο γιος μου λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή που όμως φαίνεται πως την είχε σταματήσει. Έχει δύο κοριτσάκια 2,5 ετών, είναι δίδυμα, και τα πήγε στον παιδικό σταθμό το πρωί της Τετάρτης.

Πήρε καφέ, έκανε ότι κάνει καθημερινά και γύρισε στο σπίτι. Περίπου στις 11 το πρωί τον καλούσε η σύζυγός του στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Όταν γύρισε στο σπίτι το μεσημέρι δεν τον βρήκε και ενημέρωσε την αστυνομία» προσθέτει ο πατέρας του Χρίστου.

Ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί φαίνεται πως πήρε μαζί του κάποια χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι, έναν σάκο και ένα μαχαίρι, ενώ άφησε τα κλειδιά στην πόρτα για να τα βρει η σύζυγός του, σύμφωνα με τον πατέρα του.

Πηγή: protothema.gr