Εξαφανίστηκε 37χρονη από την Αργυρούπολη

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου εξαφανίστηκε από την Αργυρούπολη στην Αττική η 37χρονη Στέλλα Δασκαλάκη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Στέλλας Δασκαλάκη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της,καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιουλίου 2023, περί τις 11:00μ.μ., η Στέλλα Δασκαλάκη αναχώρησε από σπίτι στηνπεριοχή της Αργυρούπολης και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της. Έχει ύψος 1.65 μ., είναι πολύ αδύνατη, έχει χάλκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσεμαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο τζιν και αθλητικά παπούτσια άσπρου-λιλάχρώματος.

Φέρει στο δεξί της καρπό τατουάζ που αναγράφει τη λέξη «αισιοδοξία», ενώ
έχει σκουλαρίκι στη μύτη και στο κάτω χείλος.

Διαβάστε επίσης  Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση για τη δολοφονία - "Δεν ξέρω τι διαφορές είχε ο Αιγύπτιος με την αδελφή μου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.