Φάρσα οι απειλές για βόμβα σε σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά

Φάρσα αποδείχθηκαν, τελικά, τα τηλεφωνήματα για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία, στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά.

Δείτε επίσης: Τηλεφωνήματα για βόμβα στο σταθμό Λαρίσης και σε δύο ξενοδοχεία

Τι συνέβη νωρίτερα

Σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, του σταθμού μετρό [Μεταξουργείο», καθώς και δύο ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω απειλής για βόμβα.

Συγκεκριμένα, στις 8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για έκρηξη βόμβα μετά από τρεις ώρες, στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στο Μεταξουργείο.

Με εντολή της ΕΛΑΣ εκκενώθηκε αργότερα και ο σταθμός του μετρό «Μεταξουργείο», λόγω απειλής για τοποθέτηση βόμβας, ωστόσο λίγο μετά τις 11 και τις έρευνες της Αστυνομίας, άνοιξε ξανά για το κοινό.

Για τον σκοπό αυτό, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων. Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 11 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Θ. Δηλιγιάννη.

Πηγή: protothema.gr