Φωτιά στη Φυλή: Κέρασε τελικά καφέ τους αστυνομικούς που την έσωσαν η κυρία Τούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

φωτιά στη Φυλή κυρία Τούλα

Συγκινητική η κίνηση της ηλικιωμένης γυναίκας

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μερικές μέρες ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο μια γυναίκα, την οποία απεγκλώβισαν αστυνομικοί από το σπίτι της στη Φυλή εξαιτίας της φωτιάς, επέμενε να τους φτιάξει καφέ για να τους ευχαριστήσει.

Όπως είναι λογικό, ήταν αδύνατο να πιούν το καφεδάκι που θα τους έφτιαχνε η ίδια εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν την άφησαν με το παράπονο, αφού λίγες μέρες αργότερα -όταν η κατάσταση είχε ηρεμήσει- επισκέφθηκαν το σπίτι της για να τους φιλέψει και να τους πει «ευχαριστώ» με το δικό της τρόπο, όπως επιθυμούσε.

Την περασμένη Τρίτη (22/08) ύστερα από την αποστολή ειδοποιήσεων του «112» στους κατοίκους για εκκένωση της Φυλής, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να την απομακρύνουν, αλλά αυτή επέμενε να τους περιποιηθεί φτιάχνοντάς τους καφέ. Όταν η φωτιά στην περιοχή έσβησε, η κυρία Τούλα επέστρεψε στο σπίτι της.

Δείτε επίσης: Φωτιά στη Φυλή: Συγκινεί η κυρία Τούλα που ήθελε να φτιάξει καφέ στους αστυνομικούς που την απεγκλώβισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αστυνομικοί όμως της επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού την επισκέφτηκαν για τους ψήσει τον καφέ που τόσο πολύ ήθελε! Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ, η κυρία Τουλά εξηγεί ότι ο λόγος που επέμενε ήταν γιατί τους λυπόταν που καίγονταν στις φωτιές. Λίγο αργότερα όμως οι ατσυνομικοί που την απεγκλώβισαν εκείνη τη μέρα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και εκείνη τους υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Διαβάστε επίσης  Δράμα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε χωράφι που είχε ξεσπάσει πυρκαγιά

«Σας λυπήθηκα. Λέω, κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι να πιείτε, είσαστε μέσα στη φωτιά και καιγόσαστε. Λυπάμαι αγόρι μου. Σας βλέπω εκεί πέρα και λυπάμαι για όλα τα παιδιά μέσα στη φωτιά που καιγόσαστε και τρέχετε» είπε η κύρια Τούλα και λίγο μετά έφτιαξε καφέ στους ανθρώπους που την έσωσαν από τις φωτιές.

«Ήταν πολύ ευχάριστη η κυρία Τούλα. Και μέσα στο περιπολικό είχε το καλαμπούρι της», δήλωσε αστυνομικός που βοήθησε την κυρία Τούλα να εκκενώσει το σπίτι της.