Φρίκη: Συνελήφθη 36χρονος για τον βιασμό της θετής του κόρης

βιασμός

Την εκβίαζε και την απειλούσε με βίντεο

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ότι συνελήφθη ένας 36χρονος για τον συστηματικό βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα.

Πιο συγκεκριμένα, μία 25χρονη (πλέον) γυναίκα στην Αίγινα κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της, την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2013 έως μέχρι και την ενηλικίωση της.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Λάρισα: Πατέρας κατηγορείται πως ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 36χρονο κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη, η οποία κατέθεσε ότι μέχρι τα 18 της χρόνια την θώπευε, ενώ αργότερα, όταν ενηλικιώθηκε, προχώρησε και στον βιασμό της. Μάλιστα ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις του, και απειλούσε την θετή του κόρη ότι θα το μοιραστεί με συγγενείς της και στο ευρύτερο περιβάλλον της.

Επίσης, στην καταγγελία της, ανέφερε ότι κάποιες φορές λάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα της 05/03/2024 στην οικία όπου διαμένουν.

Σημειώνεται πως τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η μητέρα της καταγγέλλουσας έχουν συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι εν μέσω καταιγίδας στα Νέα Μουδανιά

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

“Συνελήφθη 5-3-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, σε νησί του Αργοσαρωνικού, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξης με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι προέβαινε στα ανωτέρω αδικήματα από το 2013 έως πρόσφατα, σε βάρος της ενήλικης πλέον παθούσας.

Επιπλέον συνελήφθη και αλλοδαπή σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1505 γραμμ. κάνναβης,
Αεροβόλο πιστόλι,
4- μαχαίρια,
Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,
3 ζυγαριές ακριβείας,
τρίφτης και
3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα πέντε -3.275- ευρώ, που βρέθηκε στη κατοχή της μητέρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή”.

Πηγή φωτογραφίας: Envanto.com