Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Ξανθόπουλος

Ολα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου

Νέο σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή TLive δείχνει από μια άλλη γωνία το αυτοκίνητο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους δύο 19χρονους, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα. Σε αυτό φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά του και αναγκάστηκε να κάνει τον ελιγμό και όλα να συμβούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.




Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στο TLIVE, ο άνθρωπος που έσπευσε μα βοηθήσει τα νεαρά παιδιά στο φριχτό δυστύχημα στο Μενίδι.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του Ιάσονα

Δείτε επίσης: Γιάννης Ξανθόπουλος: “Από το πρωί κλαίω στο σπίτι, δεν είμαι καλά”, λέει συγκλονισμένος ο πατέρας του




Στην εκπομπή μίλησε και ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα, σε δρόμο με όριο τα 50, και γι’ αυτό δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Και το οδόστρωμα – όπως είπε – είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.




Μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξανθόπουλου και των 19χρονων έγινε σμπαράλια, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Πηγή: newsit.gr