Γιώργος Παπαχρήστος: Ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη μετά την επίθεση που δέχθηκε

Γιώργος Παπαχρήστος

«Μια γροθιά για να μην περάσει ο φασισμός τους»

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχθηκε από εφοπλιστή, έκανε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει πως πρέπει «ένα σώμα, μια γροθιά, δημοσιογράφοι και κοινωνία να κόψουμε το «βήχα» όσων αποπειρώνται να φιμώσουν και να καταπατήσουν, την Ελευθερία του Τύπου».

Δείτε επίσης: Εφοπλιστής επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο – Δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι του

Η ανάρτησή του

«Ευχαριστώ θερμά για την συμπαράσταση στην άθλια, τραμπούκικη, επίθεση που δέχθηκα. Ένα σώμα, μια γροθιά, δημοσιογράφοι και κοινωνία να κόψουμε το «βήχα» όσων αποπειρώνται να φιμώσουν και να καταπατήσουν, την Ελευθερία του Τύπου. Δημοκρατικό χρέος μην περάσει ο φασισμός τους!».

Όπως έγινε γνωστό ο εφοπλιστής , συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον κ. Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφο του δημοσιογράφο, και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Η επίθεση έγινε απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών, με τον δημοσιογράφο να αδυνατεί να αντιληφθεί τον λόγο ο οποίος την προκάλεσε.

Οπως προαναφέρθηκε ο εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι «θα σκοτώσει» τον δημοσιογράφο, ότι «είναι τελειωμένος», ενώ κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου.
Παράλληλα, ευρισκόμενος σε κατάσταση εκτός εαυτού, προχώρησε σε συκοφαντικές αναφορές, αλλά και αδιανόητες ύβρεις για εκείνον και την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Εφυγε" από τη ζωή η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου