Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση για τη δολοφονία – “Δεν ξέρω τι διαφορές είχε ο Αιγύπτιος με την αδελφή μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γλυφάδα μακελειό πυροβολισμοί

Το τοπίο παραμένει θολό για την υπόθεση

Για πρώτη φορά κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση μετά τη δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις νεκρούς, μεταξύ αυτών και ο Αιγύπτιος δράστης.

Αν και οι Αρχές εκτιμούσαν πως η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των τραπεζικών λογαριασμών θα έδιναν απαντήσεις για το κίνητρο που όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγυπτίου και σκόρπισε το θάνατο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, το τοπίο ακόμη παραμένει θολό.




Σύμφωνα με το Mega, η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, 12 ημέρες μετά το μακελειό, φαίνεται πως δεν βοήθησε τις Αρχές, καθώς είπε πως δεν γνωρίζει ποιες μπορεί να ήταν οι διαφορές μεταξύ του Αιγυπτίου και της αδελφής της.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση (ΦΩΤΟ)

Σχετικά με το μοιραίο πρωινό, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. Ο δράστης εμφανίστηκε και την κλείδωσε μέσα στο γραφείο μαζί με τη γραμματέα της και στη συνέχεια δολοφόνησε τα τρία θύματά του.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi