Γλυκά Νερά: Με το μαξιλάρι έπνιξε την Καρολάιν ο σύζυγός της

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τον τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη σύζυγό του περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετά από 6ωρη ανάκριση στη ΓΑΔA, έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

H αγρίως δολοφονημένη 20χρονη Καρολάιν είχε προβλήματα με τον σύζυγό της. «Δεν ήταν ένα ανέμελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη στον Περιφερειακό - Εμβόλισε περιπολικό

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα η Καρολάιν έψαχνε στο booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μετά από κατάθεση διάρκειας 6,5 ωρών, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της συζύγου του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αιτία ήταν οι προστριβές που είχαν το ίδιο βράδυ του εγκλήματος.

Για την ομολογία του 32χρονου πιλότου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *