Γλυκά Νερά: Στην αστυνομία τα δύο άτομα που πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο

Στην αστυνομία παρουσιάστηκαν οι δύο δράστες, που επιβαίνοντας σε Smart , πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/12).

Υπενθυμίζεται, πως οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μικρό αυτοκίνητο άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα έξω από βενζινάδικο στη Λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και διέφυγαν προς Παιανία.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Βίντεο ντουκουμέντο από τους πυροβολισμούς έξω από βενζινάδικο

Λίγους μήνες πριν, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων εκτελέστηκε με 15 σφαίρες, όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Οι δολοφόνοι τότε χρησιμοποίησαν δύο καλάσνικοφ.

Ο πατέρας του 38χρονου είχε καταγγείλει ότι κυκλώματα προστασίας σκότωσαν τον γιο του, επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος δέχτηκε επίθεση με φτυάρι εν μέσω καταιγίδας στα Νέα Μουδανιά

Οι φόβοι των αρχών για νέο κύκλο αίματος

Φόβους είχαν προκαλέσει στις αρχές οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα Γλυκά Νερά έξω από βενζινάδικο στην λεωφόρο Λαυρίου 77.

Ο κύκλος αίματος άνοιξε τον περασμένο Ιούνιο όταν ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου εκτελέστηκε εν ψυχρώ από αγνώστους στο βενζινάδικο που διατηρούσε στον Γέρακα. Και ενώ η έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει «ανοικτή» καθώς δεν έχουν εντοπιστεί οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, έξι μήνες μετά την μαφιόζικη επίθεση, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε βενζινάδικο που ανήκει στην οικογένεια του θύματος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία στις αρχές για έναν ενδεχόμενο νέο κύκλο αίματος.