Γλυκά Νερά: Τελικά που βρίσκεται ο πατέρας της Καρολάιν 

Καρολάιν παιδί

Ποιοι τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα

Στην Ελλάδα παραμένει ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, αν και οι φήμες τον ήθελαν να έχει μετακομίσει στις Φιλιππίνες.

Ο πατέρας της 19χρονης αποφάσισε να παραμείνει στη χώρα μας και διαμένει πλέον σε οίκο ευγηρίας, χωρίς να έχει πολλές επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους.

Μετά το πωλητήριο που έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν στο σπίτι τους, στην Αλόννησο, αρκετοί θεώρησαν ότι και ο Ντέιβιντ Κράουτς θα ακολουθούσε την σύζυγό του και την εγγονούλα του, την μικρή Λυδία, στις Φιλιππίνες.

Η κόρη της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μεγαλώνει με την οικογένεια της αδελφής της 19χρονης, σε ένα άλλο περιβάλλον που της προσφέρει αγάπη και προστασία.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: «Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η υπόθεση»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη να μετακομίσει και ο πατέρας της Καρολάιν στις Φιλιππίνες, τελικά αυτό δεν συνέβη δεδομένων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι, επέλεξε να παραμείνει στη χώρα μας και να ζει σε έναν οίκο ευγηρίας, σε κάποια τοποθεσία που δεν αποκαλύφθηκε από την εκπομπή.

Έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με την σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με την μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις σχετικά με την δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την κόρη του στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Οι μοναδικοί άνθρωποι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα, είναι οι φίλοι του από την Αλόννησο και άλλες περιοχές της Ελλάδας.