Γραμμή του ΟΑΣΘ ενισχύεται με πέντε επιπλέον δρομολόγια

oasth ΟΑΣΘ λεωφορείο Θεσσαλονίκη

Περνά και από τη Δομή Φιλοξενίας στα Διαβατά

Με πέντε επιπλέον δρομολόγια ενισχύεται από το προσεχές Σάββατο η λεωφορειακή γραμμή Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» του ΟΑΣΘ.

Κι αυτό γιατί η γραμμή του ΟΑΣΘ περνά από τη Δομή Φιλοξενίας στα Διαβατά, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί αρκετούς εργαζόμενους σε κοντινά σημεία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία με τον Δ. Δέλτα, την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, τον ΟΑΣΘ και την Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών, προκειμένου να βελτιωθεί και να αναβαθμισθεί περαιτέρω η εξυπηρέτηση πολλών κατοίκων, εργαζομένων κι επισκεπτών της δυτικής περιοχής Θεσσαλονίκης, των βιοτεχνικών πάρκων Διαβατών και του πληθυσμού της Δομής, ο ΟΣΕΘ με σημερινή του απόφαση ενισχύει την λεωφορειακή γραμμή Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» με πέντε (5) επιπλέον δρομολόγια καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα).

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τις αστικές συγκοινωνίες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η ενίσχυση της γραμμής αναμένεται να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση, βγάζοντας από την απομόνωση ομάδες ατόμων όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, ο πληθυσμός της Δομής, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πλήθος χρήσεων γης και ευκαιρίες για τη μετάβασή τους σε χώρους υγείας, ψυχαγωγίας κτλ.

Διαβάστε επίσης  Ηλεκτρικά λεωφορεία ΟΑΣΘ: Εντός Μαΐου ξεκινούν τα δρομολόγια - Σε ποιες γραμμές θα κάνουν πρεμιέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο αυτό πρόγραμμα ξεκινά το προσεχές Σάββατο (11 Ιουλίου 2020)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *