Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Τραυματίστηκε από σκάγια ο 8χρονος γιος της οικογένειας

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στην Στρατονίκη στην Χαλκιδική, όπου σημειώθηκε ακόμα μία γυναικοκτονία.

Μάλιστα, το άγριο φονικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της οικογένειας

Μάλιστα, το παιδί τραυματίστηκε στο χέρι του από σκάγια και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Χαλκιδική: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η νέα γυναικοκτονία και αυτοχειρία συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11 το πρωί, όταν ο 36χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 39χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια, έστρεψε την κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης  Δράμα: «Τα φρένα μου τα έκοψαν όταν γύρισα από τη δουλειά», λέει η 38χρονη μητέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο 8χρονος γιος της οικογένειας, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από συγγενή των θυμάτων, που εντόπισε τις σορούς της 39χρονης και του 36χρονου.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Διενέξεις ανάμεσα στο ζευγάρι

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι είχε αρκετές διενέξεις, ωστόσο, περισσότερο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Πηγή: enikos.gr