Γυναικοκτονία στην Σαλαμίνα: Στον εισαγγελέα ο 71χρονος δράστης (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, ο 71χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της 43χρονου συντρόφου του οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στον Πειραιά.

Ο 71χρονος που συνελήφθη χθες στο Κερατσίνι για την άγρια δολοφονία της 43χρονης οδηγήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 71χρονος δράστης υποστήριξε νωρίτερα πως δεν είχε σκοπό να φύγει από την χώρα. Το βράδυ της Παρασκευής, αφού ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη -ισχυριζόμενος ότι την είδε με άλλον άνδρα- μάζεψε κάποια ρούχα και έφυγε από το σπίτι.

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

«Δεν είχα σκοπό να φύγω από την χώρα. Πήρα κάποια ρούχα από το σπίτι και έμενα μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί φοβόμουν πως θα με συλλάβετε για τον ξυλοδαρμό» είπε στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αθώος 40χρονος που κατηγορήθηκε πως βίασε 18χρονη

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, παραδέχτηκε πως «ναι την σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε». «Την σκότωσα γιατί πριν από τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι με απατούσε. Πήγα στο σπίτι και την βρήκα με άλλον άντρα και για αυτό την χτύπησα. Εγώ έκανα τα πάντα γι’ αυτήν, και εκείνη με απατούσε».

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi