Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο δράστης – “Ελάτε σκότωσα την γυναίκα μου” (ΦΩΤΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη αλλά και στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα ένας 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του.

Ο 39χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και συμπλοκές. Φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του, την ξύπνησε και γύρω στις 7 το πρωί τσακώθηκε μαζί της. Στη συνέχεια, με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Αμέσως μετά, ο 39χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και την ενημέρωσε πως έγινε έγκλημα στα Καμίνια, ενώ στο σημείο έσπευσαν περιπολικά. Το ΕΚΑΒ δεν παρέλαβε την 29χρονη Ρουμάνα που βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ κατά τις πληροφορίες ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε από λάθος, δηλαδή εκπυρσοκρότησε το όπλο του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

γυναικοκτονία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα neakriti.gr, μετά τη δολοφονία, ο δράστης φέρεται να τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και να είπε: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου». Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το zarpanews, ο άνδρας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ το ζευγάρι απασχολούσε με τις εντάσεις και τους καυγάδες πολύ συχνά τη γειτονιά όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες

Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ «φασαριόζικο» με συχνούς καβγάδες, έντονες στιγμές ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ και απασχόληση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις, αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής, αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης που προστέθηκε ως επιπλέον στοιχείο στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: eleftherostypos.gr