Η μητέρα της Κικής Κούσογλου ξεσπά: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια ότι αποφυλακίστηκε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κική Κούσογλου Βέροια έγκλημα

Ολα όσα είπε για την είδηση της αποφυλάκισης του Δάνου Μουρατίδη

Η είδηση πως ο Δάνος Μουρατίδης, ο άνθρωπος που το 2005 σκότωσε και εξαφάνισε την 20χρονη πρώην σύντροφό του, Κική Κούσογλου στη Βέροια, αποφυλακίστηκε το 2021 από τις φυλακές Διαβατών, έχει αναστατώσει τον περίγυρό της και κυρίως την οικογένειά της.

Η μητέρα της, ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το protothema.gr, και ξεσπά, μέσω της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Γιατί καταλαβαίνετε πώς νιώθω, αν μάθω ότι έχει αποφυλακιστεί. Αρχίζω και τρέμω ολόκληρη και έρχονται όλες οι αναμνήσεις μπροστά μου και ξέρω ότι αυτός έχει καταδικαστεί για 24 χρόνια, τα οποία θα πρέπει να κάνει την ποινή του και μετά να βγει.

Η ζωή μου προχωράει μεν, γιατί έχω μια κόρη ακόμη, έχω δύο εγγόνια. Εχω τα εγγόνια και μου δίνουν ζωή. Βλέπω συνέχει την Κική στον ύπνο μου. Τη βλέπω πως είναι πολύ καλά. Τη βλέπω σε πολύ ωραίο σπίτι με πάρα πολύ ωραίο γκαζόν γύρω γύρω. Όλα τα όνειρά μου είναι ωραία μαζί της».

«Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι… »

Η μητέρα της Κικής Κούσογλου αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες γυναικοκτονίες, καθώς και στην περίπτωση που ο Δάνος Μουρατίδης εμφανιστεί στη Βέροια. «Κάθε μέρα που βλέπω στην τηλεόραση αυτά τα κορίτσια που τα σκοτώνουν, ανεβαίνει η πίεσή μου στο κεφάλι μου. Δεν έχουμε νόμους γι’ αυτό το πράγμα. Ποια είναι τα ισόβια; Εγώ σαν μάνα που μου σκότωσε το παιδί μου δεν θα πω ποτέ να τον σκοτώσουν.

Δεν θα πω ποτέ αυτή την λέξη. Αλλά θα ήθελα να μείνει μέσα ισόβια. Η κόρη μου δυστυχώς πλήρωσε το ότι ήταν πολύ όμορφη. Έχω την Κική μου πάλι, έτσι έχουν βγάλει το πρώτο μου εγγόνι. Δεν αναπληρώνει τη θέση της άλλα έστω που την ακούω να την φωνάζουν και μου δίνει δύναμη αυτό το πράγμα. Αν η κόρη μου μου είχε πει έστω και το παραμικρό θα μπορούσα κάτι να είχα κάνει.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε και απείλησε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του - «Τον συγχωρώ, ήταν πάνω στα νεύρα»

Δεν μου έλεγε τίποτα ούτε εμένα ούτε στην αδερφή της. Τα κρατούσε μέσα της. Εύχομαι να μην έρθει στη Βέροια γιατί φοβάμαι, όχι από εμένα, αλλά από τα δικά μου τα άτομα ότι θα του κάνουν κακό. Και το ξέρει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Βέροια» πρόσθεσε η μητέρα της αδικοχαμένης Κικής.

Δείτε επίσης: Βγήκε από τη φυλακή και παντρεύτηκε ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ίδιος έβγαινε στα ΜΜΕ και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και … έψαχνε την αγαπημένη του.

Η ιστορία πάθους κατέληξε σε ανθρωποκτονία και οδήγησε στην ισόβια κάθειρξη του δολοφόνου. Ωστόσο, το 2021 αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Διαβατών και πλέον έχει φτιάξει τη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema.gr, ο Δάνος Μουρατίδης, παντρεύτηκε και ζει με τη σύζυγό του σε χώρα του εξωτερικού.

Ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης και η 20χρονη Κική Κούσογλου γνωρίζονταν από παιδιά. Για πέντε χρόνια ήταν ζευγάρι. Ωστόσο οι καυγάδες κυριαρχούσαν εξαιτίας της ζήλιας του. Δεκαπέντε μέρες πριν το βράδυ της δολοφονίας οι δυο τους χώρισαν.

Την ώρα που η 20χρονη κοπέλα κοιμόταν, βρήκε την ευκαιρία και έψαξε το κινητό της. Μόλις είδε μήνυμα από κάποιον άλλο, την ξύπνησε και μάλωσαν. Πάνω στον καυγά την έπιασε από το λαιμό και την στραγγάλισε. Όταν κατάλαβε ότι η Κική δεν ανέπνεε και ήταν νεκρή, αποφάσισε με ψυχραιμία να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της, καθώς το έβαλε στο αυτοκίνητό του και το μετέφερε στην περιοχή του Φράγματος Ασωμάτων Ημαθίας, στις όχθες του Αλιάκμονα. Με τη βοήθεια του ξαδέλφου του έθαψαν την Κική και πέταξαν τα πράγματά της.