Ημαθία: “Με ζήλευε και την πλήρωσε το παιδί”, λέει ο πατέρα του βρέφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία 37χρονη

Ζητάει την εκταφή του παιδιού του

Στις φυλακές οδηγήθηκε η 37χρονη μητέρα από το Μακροχώρι Ημαθίας που σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το 6μηνών βρέφος της.

Σήμερα (15/1), το πρωί ο πατέρας του βρέφους μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα.

Υποστήριξε πως η κατηγορούμενη ήταν ένας άνθρωπος με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, που τον έκαναν να φοβάται για την ίδια του, τη ζωή. Όπως λέει όμως δεν περίμενε ότι θα έκανε κακό στο σπλάχνο της.

«Είχε χωρίσει ήδη από έναν γάμο αλλά δεν σκότωσε τα παιδιά της» ανέφερε ο πατέρας για το έγκλημα στο Μακρoχώρι Ημαθίας. Ζητάει την εκταφή του παιδιού του, προκειμένου το βρέφος να ταφεί νόμιμα – όπως υποστηρίζει – στον Άγιο Λουκά της Κρύας Βρύσης.




«Δεν την ήξερα καλά – καλά και έμεινε έγκυος. Παντρευτήκαμε επειδή έμεινε έγκυος για το παιδάκι. Εγώ το ήθελα το μωρό γιατί ήταν το πρώτο μου παιδί. Σχεδιάζαμε να μείνουμε μαζί αλλά χωρίσαμε τον Αύγουστο μετά τον σαραντισμό του μωρού επειδή δεν τα βρίσκαμε» είπε αρχικά ο πατέρας του βρέφους στον ΑΝΤ1 και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια σε νηπιαγωγείο κατηγορείται ότι φωτογράφισε ημίγυμνο νήπιο στις τουαλέτες

«Ήμουν δίπλα στο παιδί, ανά πάσα στιγμή ό,τι μου ζητούσε για το παιδί έτρεχα». Ωστόσο, όπως είπε, «με ζήλευε, ήθελε να με πνίξει αλλά δεν το περίμενα ότι θα σκοτώσει το παιδί. Οι γονείς της ήταν απόντες, δήλωσαν ότι γνώριζαν αλά δεν ενημέρωσαν κανέναν. Ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό. Είχε χωρίσει ήδη από έναν γάμο αλλά δεν σκότωσε τα παιδιά της. Το είχε περάσει ήδη αυτό με τον χωρισμό».

«Είχε άριστες σχέσεις με τα παιδιά της, δεν είχε δώσει κάποιο δικαιώμα. Τα πεθερικά δεν ήταν συνεργάσιμα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, να πάμε σε έναν γιατρό, προσπαθούσα να βγάλω άκρη και ήμουν μόνο μου. Δεν με ήθελαν για γαμπρό» πρόσθεσε ο βιολογικός πατέρας του βρέφους.