Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης καφετέριας πέταξε κροτίδα σε απορριμματοφόρο

Πετράλωνα ΕΛΑΣ Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, συλλαλητήριο Μεταμόρφωση Πετράλωνα

Ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι

Πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής (17.10.2021) και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ιδομενέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένας 42χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης καφετέριας, πέταξε μία κροτίδα σε απορριμματοφόρο του δήμου ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι, ένας άνδρας 37 ετών και μία γυναίκα 34ετών!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 42χρονος βγήκε από την καφετέρια την ώρα που βρισκόταν έξω το απορριμματοφόρο και χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, ο επιχειρηματίας άρχισε τις λεκτικές απειλές αρχικά κρατώντας στα χέρια μάλιστα και μία μεταλλικό λοστό και στη συνέχεια πέταξε μία κροτίδα στην πλευρά του απορριμματοφόρου.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ωστόσο ακολούθησαν μηνύσεις και από την πλευρά των παθόντων αλλά και από τη πλευρά του ιδιοκτήτη της καφετέριας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε απειλές.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μήνυση σε βάρος του 42χρονου υπέβαλε και η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρία άτομα που σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.