Καύσωνας “Κλέων”: Πήραν με φορείο γυναίκα που κατέρρευσε στην Ακρόπολη

καύσωνας γυναίκα κατέρρευσε στην Ακρόπολη

Πολλά τα προβλήματα που προκαλεί η ζέστη

Δύσκολες στιγμές περνάνε αυτές τις μέρες οι Ελληνες εξαιτίας του καύσωνα “Κλέων”, ο οποίος σήμερα πρόκειται να κορυφωθεί σήμερα.

Ενα από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει σημειώθηκε σήμερα στην Ακρόπολη, όπου, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που έχει ήδη αρχίσει να φέρνει ο καύσωνας, κατέρρευσε μια τουρίστρια.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν βοήθεια στη γυναίκα, η οποία, λόγω του καύσωνα, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στον ιερό βράχο.

Οι αστυνομικοί πήραν το φορείο στο οποίο είχαν βάλει την τουρίστρια και την μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο, που με τη σειρά του τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Ακρόπολη θα είναι κλειστή σήμερα από τις 12:00 μέχρι τις 17:00, όπως ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών.

Η ανακοίνωση για το περιστατικό

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών σας ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες με τελευταία είσοδο στις 12.00 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17.00.

Σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων».