Καπραβέλος: Lockdown μέχρι και τον Απρίλιο

Θεσσαλονίκη Λευκός Πύργος καιρός

Ζήτησε για μια ακόμα φορά από όλους να κάνουν υπομονή δύο μήνες ακόμα

Ακόμη και τον Μάρτιο θα πρέπει να διαρκέσει το lockdown, όπως αναφέρει ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καπραβέλος υποστήριξε πως θα με την κατάσταση τώρα με τον κορονοϊό στη χώρα μας, δε μπορούμε να μιλάμε για άρση της καραντίνας.

Τόνισε πως το σημαντικό είναι να υπάρξουν ουσιαστικοί έλεγχοι στους χώρους δουλειάς οι οποίοι είναι εστίες μετάδοσης, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οπως είπε, εάν γίνει αυτό, τότε δε θα υπάρχει πρόβλημα να ανοίξει και η αγορά και τα σχολεία.

Ωστόσο ο κ. Καπραβέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως από τον Απρίλη θα είναι καλύτερη η κατάσταση και πως θα μπορέσουμε να κάνουμε Πάσχα με αρκετή ελευθερία.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ζήτησε για μια ακόμα φορά από όλους να κάνουν υπομονή δύο μήνες ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *