Καταγγελία σοκ: 37χρονος κακοποίησε σεξουαλικά 18χρονο ΑΜΕΑ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μια νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία αυτή την φορά αφορά έναν 37χρονο που ασέλγησε σε 18χρονο ΑΜΕΑ, στην Αλόννησο.

Ο νεαρός, ο οποίος εργάζεται σε μουσείο στην Αλόννησο κατήγγειλε ότι τον κακοποίησε ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με την 53χρονη φίλη του.

Το συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο, με τον 18χρονο να έχει καταθέσει ήδη στις ανακριτικές Αρχές. Σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός, ανέβηκε μαζί με τον 37χρονο στον δεύτερο όροφο του κτηρίου που λειτουργεί εν είδει μουσείου κι εκεί ο καταγγελλόμενος προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Όπως αναφέρει το thenewspaper, χαρακτηριστικά, σε ερώτηση του 18χρονου «Αυτό που κάνετε τι είναι;» ο 37χρονος φέρεται να απάντησε «Κάτσε, είναι πολύ καλό αυτό που θα σου κάνω». Όλο το διάστημα που ο άνδρας και το παιδί βρίσκονταν στον επάνω όροφο, η 53χρονη παρέμεινε στο ισόγειο του κτηρίου.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια σε νηπιαγωγείο κατηγορείται ότι φωτογράφισε ημίγυμνο νήπιο στις τουαλέτες

Το περιστατικό έφτασε στις Αρχές όταν λίγο καιρό αργότερα ο 18χρονος εξομολογήθηκε σε φιλικό του πρόσωπο τι του είχε συμβεί και τελικά η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη.

Ο 37χρονος και η 53χρονη συνελήφθησαν στην Αλόννησο στις 30/8, ενώ χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στον Βόλο, όπου ζήτησαν και τους δόθηκε προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (4/9).

Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η 53χρονη συνοδός του κατηγορείται για απλή συνέργεια στην προαναφερόμενη πράξη.