Κατερινόπουλος για Πάτρα: “Είναι το έγκλημα του αιώνα – Θα έχουμε συλλήψεις”

Κατερινόπουλος Πάτρα

Είπε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις

Πάτρα: Στην τελική ευθεία για τη λύση του μυστηρίου των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα είπε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος: «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε συλλήψεις». Μάλιστα διευκρίνισε πως περιμένει καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. «Προφανώς θα γίνουν και συλλήψεις», τόνισε.

Ο κύριος Κατερινόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Η εκτίμησή μου είναι ότι όχι μόνο είναι έγκλημα αλλά είναι το έγκλημα του αιώνα. Θα είναι απίθανο να μην πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες. Ο καθένας από εκεί και πέρα μπορεί να λέει ότι θέλει. Ευθύνη της αστυνομίας που κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της είναι να φτάσει στον δράστη ή στους δράστες αυτού του εγκλήματος από όπου κι αν προέρχονται αυτοί», είπε όλο νόημα.

Την ίδια ώρα, νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις ενέργειες της οικογένειας λίγες ώρες μετά τον θάνατο του παιδιού έφερε στο «φως» ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο πατέρας των τριών παιδιών ήθελε οπωσδήποτε να γίνει η νεκροψία και νεκροτομή της 9χρονης στην Πάτρα.

Το Ανθρωποκτονιών ερευνά τον θάνατο του τελευταίου παιδιού που «έφυγε» από τη ζωή, της Τζωρτζίνας, ενώ τα μέχρι στοιχεία που έχουν έρθει ως ώρας στο «φως» «δείχνουν» ελλείψεις στις ιατροδικαστικές εξετάσεις και τον τρόπο που έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

Μάλιστα, πληροφορίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης που επικαλέστηκε ο κ. Κουσουλός, αναφέρουν ότι εάν υπάρξει αστοχία στον θάνατο της Τζωρτζίνας και δεν διαλευκανθεί από τι πέθανε το παιδί, αναμένεται να «καταρρεύσει» η ιατροδικαστική υπηρεσία και να «πέσουν» κεφάλια.

Πηγή: star.gr