Κερατσίνι: Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη ο 78χρονος που βίαζε την εγγονή του – Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 78χρονου που βίαζε την ανήλικη εγγονή του στο Κερατσίνι, μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Επίσης, στην δημοσιότητα δόθηκε η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 78χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή (2/2) για τον βιασμό της εγγονής του.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση με παθόντα νεώτερο των 12 ετών.

Πρόκειται για τον:

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο

ΤΣΟΜΑΡΗ Μιχαήλ του Χρήστου και της Σμαρώς, γεννηθέντα την 24-12-1946 στη Θεσσαλονίκη.

Κερατσίνι Θεσσαλονίκη 78χρονος

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης».

Κερατσίνι Θεσσαλονίκη 78χρονος

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4612883 του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας».