Κερατσίνι: Στην φυλακή ο youtuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο

Στην φυλακή οδηγείται ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά ο 42χρονος φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα, τα οποία εμφανίζονταν στα live του, δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις γίνονταν με την συναίνεση τους.

Η αποκάλυψη της δράσης του 42χρονου, που είχε διαδικτυακό κανάλι, προκαλεί φρίκη. Ο 42χρονος φέρεται να μετέδιδε ζωντανά τις ώρες που κακοποιούσε ένα 21χρονο κορίτσι και έναν 25χρονο άνδρα με νοητική στέρηση, έναντι αμοιβής που έφθανε έως και τα 150 ευρώ. Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές, ενώ άλλες φορές τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022. Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες.

Διαβάστε επίσης  Αποφυλακίστηκε ο "Γύπας της Θεσσαλονίκης" - Γυναίκα πλήρωσε 90000 για αποζημίωση

Οι κτηνώδεις πράξεις του 42χρονου έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται πως ο 42χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, επ’ αυτοφόρω στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση.