Κερατσίνι: Στο “φως” νέες μαρτυρίες για τον youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δημοσιότητα έρχονται νέες μαρτυρίες για το συγκλονιστικό περιστατικό στο Κερατσίνι με τον youtuber ο οποίος κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση.

Ο επονομαζόμενος «Αρχηγός» φιλοξενεί και πάλι στο διαμέρισμά του τα δύο παιδιά με νοητική αναπηρία για τα οποία έχει προφυλακιστεί ο 42χρονος youtuber, καθώς τα κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση.

«Πέσανε τα donate και σου λέει ο (…) «τώρα πώς θα συνεχίσω να βγάζω λεφτά;» και πήγε στο TikTok. Τους πάσαρε στον άλλον που είπε: «Τώρα που μου είναι άχρηστοι πάρ’ τους εσύ να τους ξεζουμίσεις ό,τι βγάλεις και εγώ τώρα η μεγάλη μπάζα είναι στο TikTok». Αν δεις στο TikTok αυτός φιγουράρει στην κατάταξη νούμερο ένα, δηλαδή μπορεί να βγάλει και 12.000€ την εβδομάδα», αναφέρει μαρτυρία στο MEGA.

Και η φρίκη δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με νέες καταγγελίες, ο εμπνευστής της κεντρικής ιδέας φαίνεται να βγάζει χρήματα από δωρεές συνδρομητών εξαναγκάζοντας κοπέλες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στον χώρο, πάντα σε ζωντανή μετάδοση.

Ένας donator του έβαλε χρήματα για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις ένα κορίτσι που ήταν εξαρτημένο από ναρκωτικά. Έβαλε 20€ “εισιτήριο”», αναφέρει μαρτυρία.

Συνεχίζει να εκμεταλλεύεται και να εξευτελίζει ανθρώπους με νοητική αναπηρία. Τους βάζει μέσα από challenge να μπλέκονται σε καυγάδες και τους ενθαρρύνει.

Και οι εξηγήσεις που δίνει τώρα είναι αυτές: «Όλα αυτά τα παιδιά από την αφάνεια και το περιθώριο γίνανε superstars, κυριολεκτικά superstars. Όταν κάποιοι είδαν ότι αυτά τα παιδιά που είναι εύκολα διαχειρίσιμα να τους επηρεάσεις γίνανε superstars, πήγανε από δίπλα να το παίξουνε φίλοι τους».

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Κρατούμενος για τη δολοφονία του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Συνεχίζει τα live streaming καθημερινά. Δυναμώνει την τηλεόραση και περιμένει να ακούσει τι καινούριο θα αποκαλυφθεί για αυτόν.

«Θα στείλω μήνυμα στον «Εισαγγελάτo» να σταματήσει τους τραμπουκισμούς», είπε.

Καθημερινά έρχονται νέα βίντεο φρίκης στο φως, με τις Αρχές να ερευνούν πόσοι και με ποιον τρόπο εμπλέκονται σε αυτά.

Μαρτυρία – σοκ στο Live News

Μία γυναίκα που εντόπισε πολύ νωρίς την δράση του κυκλώματος κατέθεσε την μαρτυρία της στην εκπομπή:

“Έχει ξεκινήσει πριν από ενάμισι με δύο χρόνια, στα τέλη του 2021, όταν άρχισα να καταγγέλλω και στην αστυνομία και σε οποιανδήποτε δημόσιο φορέα και τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό”. Να ξέρετε όμως ότι πίσω από τον Λευτέρη και τον ”Αρχηγό” υπάρχουν άλλα 20 άτομα.

Όταν καταγγέλθηκαν όλα αυτά η αστυνομία πολλές φορές με έδιωξε. Αρκετές φορές κάλεσα την αστυνομία γιατί είχαν έρθει σπίτι μου, μου σπάσανε το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, είχα απευθυνθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης με την καταγγελία της κακοποίησης σε ΑμεΑ αρχικά και κατόπιν για κακοποίηση εναντίον και της οικογένειας μου. Τον Λευτέρη τον έχω καταγγείλει και για παιδοφιλία”.

Στην συνέχεια η μάρτυρας ανέφερε ότι όλη η ομάδα αυτών των youtubers έχει μεταφέρει την κακοποιητική τους δράση του στο TikTok αυτή την περίοδο.

Πηγή: megatv.com