Κιλκίς: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μεταβιβάσεων αδειών οδήγησης

Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος μεταβιβάσεων αδειών οδήγησης στο Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του Κιλκίς συνελήφθησαν χθες Τρίτη, μαζί με άλλους οκτώ και πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε η προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα Κιλκίς για την απαγγελία κατηγοριών

Στο “μάτι” του κυκλώνα βρέθηκε αιφνιδίως από χθες Τρίτη το πρωί η Διεύθυνση Μεταφορών – Συγκοινωνιών Κιλκίς, καθώς άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβαν τα γραφεία της υπηρεσίας στο ισόγειο του κτηρίου της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους μεταβιβάσεων οχημάτων, φορτηγών και μεγάλου για τα δεδομένα της ενότητας Κιλκίς τρέιλερ και άλλων.

Νωρίτερα αλλά και την επομένη ημέρα και υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και εχεμύθειας, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις κλιμάκια με άνδρες των εσωτερικών υποθέσεων είχαν προχωρήσει στην σύλληψη και προσαγωγή στα κρατητήρια της υπηρεσίας τρείς υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της διεύθυνσης μαζί με άλλους οκτώ συλληφθέντες από την περιοχή της Παιονίας και άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Νέα στοιχεία που σοκάρουν - “Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα άπαντες σήμερα Τετάρτη προσήχθησαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών Κιλκίς (Εισαγγελία Κιλκίς), που διενεργούν την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας maxitis.gr, οι έλεγχοι δεν περιορίζονται μόνον στην υπηρεσία μεταφορών αλλά και ούτε μόνον την τοπική μας διεύθυνση.

Και τούτο διότι οι έλεγχοι αφορούν ένα ευρύ κύκλο σχετιζόμενων με μεταβιβάσεις οχημάτων, υπηρεσιών και επαγγελματιών, όπως προκύπτει από το γεγονός ότι είχαμε έντεκα συνολικά συλλήψεις.

Οι 11 συλληφθέντες προσήχθησαν στην Εισαγγελία Κιλκίς και αναμένεται να τους αποδοθούν κατηγορίες και από πλευράς των κατηγορουμένων αναμένεται να ζητηθεί προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Πηγή: maxitis.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi