Κολωνός: Ξεσπά η γιαγιά της 12χρονης – “Δεν μου αρέσουν αυτά που είπε η κυρία εισαγγελέας, είναι ντροπή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κολωνός

Η γυναίκα είπε πως το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ξέσπασε η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, σχετικά με την εισαγγελική πρόταση να αθωωθεί ο βασικός κατηγορούμενος.

«Να πω ότι μου αρέσουν; Δεν μου αρέσουν αυτά που είπε η κυρία εισαγγελέας. Είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή, ντροπή, ντροπή τους» είπε η γυναίκα, μιλώντας στο Mega.

«Τι κράτος είναι αυτό; Τι δικαιοσύνη. Εγώ πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Το έλεγα τόσες ημέρες, τι είναι αυτά που κάνουν;» διερωτήθηκε η γυναίκα, εμφανώς εκνευρισμένη.

Σχετικά με την κατάσταση της 12χρονης, η γιαγιά του παιδιού είπε πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρνείται να πάει στο σχολείο.

«Είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο, ούτε σχολείο πήγε, κλαίει συνέχεια, χτυπιέται. Υποφέρει για τη μάνα του, έχει να δει τη μάνα του έναν χρόνο και τώρα περίμενε να βγει, να δει τη μάνα του, να ελευθερωθούμε όλοι και λένε τέτοια πράγματα. Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν ντρέπονται καθόλου;», είπε η γιαγιά της ανήλικης.

Διαβάστε επίσης  Τροχαίο στη Βουλή: "Δεν υπάρχει η ελληνική δικαιοσύνη", λέει η μητέρα του Ιάσωνα




Στις 26 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη για του Κολωνού

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, αγόρευσαν, μεταξύ άλλων, συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ η δίκη διεκόπη για τις 26 Μαρτίου.

Σήμερα, Παρασκευή (15/3), ολοκλήρωσαν της αγορεύσεις τους οι τρεις δικηγόροι που παρίστατο προς υποστήριξη της κατηγορίας, καθώς και ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για τον οποίον η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ήταν απαλλακτική.

Στόχος του Δικαστηρίου είναι να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις έως το τέλος Μαρτίου ούτως ώστε να έχει βγει η απόφαση, πριν αρχίσουν να λήγουν τα 18μηνα προσωρινής κράτησης όσων προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους.

Το πρώτο 18μηνο που λήγει είναι του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου στις αρχές Απριλίου.