Κούγιας – Αλκης Καμπανός: “Ευχόμαστε να πουν επιτέλους την αλήθεια”

Κούγιας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στο Μικτό Ορκωτό θα δικαστούν οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, αφού επισημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι «κακοποίησαν την αλήθεια» και «αρνούνταν ότι είχαν προκαλέσει θανατηφόρα τραύματα», εύχεται να πουν επιτέλους την αλήθεια στο δικαστήριο.

Η ανακοίνωση

Όπως είχε προβλέψει ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, όταν οι δώδεκα συλληφθέντες, ο ένας μετά τον άλλον, με πρωτόγνωρο θράσος, κακοποιώντας την αλήθεια, ηρνούντο ότι έστω και ένας από αυτούς είχε προκαλέσει ένα από τα δεκάδες θανατηφόρα τραύματα, στο κεφάλι, στο σώμα, στα πόδια, που προκάλεσαν τον θάνατο του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, παραπέμπονται ως δράστες του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και των αδικημάτων της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής, που επισείουν ποινή ισοβίου καθείρξεως και πολυετείς ποινές φυλακίσεως.

Ευχόμαστε στο Δικαστήριο, που αυτή τη στιγμή ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, αναμένεται να αποφανθεί, εάν θα γίνει στην Αθήνα, για λόγους ασφαλείας των ενόρκων και των μαρτύρων, επιτέλους να πουν την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης
Προφυλακιστέος ο 25χρονος για τη δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα 

Εμείς, ως δικηγορικό γραφείο Αλεξή Κούγια και συνεργατών, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση, με σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητος, σε συνθήκες δίκαιης δίκης.