Κοζάνη: Πατέρας δύο παιδιών ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Εχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο σπίτι του στην Κοζάνη.

Νεκρός στο σπίτι του στην Κοζάνη βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Στο σημείο βρέθηκε το πρωί ευρύ κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής, Ηλίας Τσιότσιας, διεξάγοντας έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ με βάση τα ευρήματα εξετάζεται και η περίπτωση του δυστυχήματος.

Δείτε επίσης: Κοζάνη: Νεκρός από πυροβολισμό 51χρονος αστυνομικός

Ο άτυχος αστυνομικός, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε νεκρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανό δυστύχημα. Στο σημείο βρέθηκε και μια πιστόλα από εκείνες που χρησιμοποιούνται για τους τυφλοπόντικες (ποντίκια αγρού). Για την ώρα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου 

Ο 51χρονος που φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο, προερχόταν από το Σώμα των συνοριακών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η τραγική είδηση έχει σοκάρει και τους συναδέλφους του 51χρονου αστυνομικού, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα, αδυνατώντας να πιστέψουν το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό.

Πηγή: kozanimedia.gr