Κρήτη: Πατέρας έδειρε τον 10χρονο γιο του και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον πατέρα του, έπεσε ένας 10χρονος πριν από λίγες μέρες, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην Αμμουδαρα, στην Κρήτη. Οι γείτονες το αντιλήφθηκαν, κάλεσαν την Αστυνομία.

Να αναφερθεί πως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν τον 45χρονο Σύρο και το ανήλικο παιδί του στο Τμήμα.

Ωστόσο, όταν διαπίστωσαν την κατάσταση του παιδιού, κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο 10χρονος κούτσαινε, είχε εκδορές στο κεφάλι και μώλωπες στα χέρια και τα πόδια κι έτσι, το ασθενοφόρο το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του έγιναν ράμματα. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο.

Διαβάστε επίσης  Ιρανός αθλητής του ΜΜΑ κλώτσησε ring girl και έφαγε ξύλο από τους θεατές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 45χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση του 10χρονου δεν μιλάει καλά ελληνικά, παρόλα αυτά, αυτό που κατάλαβαν οι αστυνομικοί ήταν ότι ισχυρίστηκε ότι χτύπησε το αγοράκι επειδή έβλεπε βίντεο στο youtube. Μάλιστα από τις μέχρι τώρα έρευνες των αρχών δεν προκύπτει άλλο περιστατικό κακοποίησης του 10χρονου στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται.

Από πλευράς του ο 10χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο του τον πατέρα ήταν τρομοκρατημένος και φώναζε στους αστυνομικούς «θέλω το μπαμπά μου, μην μου τον πάρετε, ήμουν άτακτος γι’ αυτό με έδειρε». Το αγοράκι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρους.

Τέλος να σημειωθεί πως τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του 10χρονου, σκοτώθηκαν πατώντας νάρκη στη Συρία.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *