Κυψέλη: Το σημείωμα που έγραψε η Σταυρούλα πριν εξαφανιστεί – “Η ζωή μου ήταν κόλαση” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυψέλη εξαφάνιση Σταυρούλα

Το σενάριο που εξετάζεται για την υπόθεση

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στον Πόρο, η οποία ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη.

Η συγκάτοικός της μίλησε στο Star και τόνισε ότι πριν εξαφανιστεί, η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα. Και όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή Tlive, γραφολόγος εξέτασε το σημείωμα, διαπιστώνοντας ότι το έγραψε η 53χρονη, σε άγνωστο όμως χρόνο στο παρελθόν.




Τι έγραφε το σημείωμα

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας εντόπισε το σημείωμα στα προσωπικά της αντικείμενα. Μέσα σε αυτό αναφέρεται σε πρόσωπο της οικογένειάς της, απέναντι στο οποίο η Σταυρούλα είχε οργή.

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο γιατί. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανήλικες λήστεψαν 14χρονη στη Χαριλάου και την ξυλοκόπησαν μέσα στο ΑΠΘ

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.




Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο το οποίο εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο «τραπέζι» παραμένει και το σενάριο της αυτοκτονίας.