Λούτσα: «Ηταν ευγενικοί και καλοντυμένοι», λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμεναν οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Λούτσα

Για πόσες μέρες έκλεισαν το οίκημα

Για τους Τούρκους που εκτελέστηκαν στη Λούτσα και τις επαφές τους μαζί του, μίλησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Airbnb στο οποίο διέμεναν.

«Κλείσανε από Δευτέρα με Δευτέρα. 4 Σεπτεμβρίου με 11, Δευτέρα με Δευτέρα. Πληρώσανε μέσω του Airbnb προτού έρθουνε, έτσι γίνεται προπληρωμή. Παρέλαβαν τα κλειδιά δύο άτομα. Το πόσοι ήταν μετά δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα» είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

«Όταν παρέλαβαν τα κλειδιά από την αδελφή μου ήταν δύο άτομα. Ήταν ευγενείς, καλοντυμένοι σχετικά και μιλούσαν αγγλικά λίγο σπαστά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι γιατί κάτι τέτοιο έλεγε το κλείσιμο, ότι είναι τουρκικής καταγωγής, κάτι τέτοιο. Γενικά πρώτη φορά παρουσιαστήκαν στο Airbnb».

Διαβάστε επίσης  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Σχεδόν ένας στους τρεις πιστεύει ότι μεταδίδεται μέσω αγκαλιάς

Να σημειωθεί πως με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Επίσης και κάποια άτομα που φέρονται συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Πηγή φωτό: Eurokinissi