Λούτσα: Μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν οι έξι νεκροί

Λούτσα έγκλημα

Τι αναφέρουν τουρκικές πηγές ασφαλείας

Παλιοί γνώριμοι των αρχών στην Τουρκία φαίνεται πως ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα, οι οποίοι σύμφωνα με τουρκικές πηγές ασφαλείας, ήταν μέλη συμμορίας.

Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, υποστηρίχθηκε ότι οι νεκροί ήταν στενοί άνδρες του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης του Barış Boyun, ο οποίος συμμετείχε σε πολλές ένοπλες ενέργειες στην Τουρκία και είχε διαφύγει στην Ιταλία.

Σημειώνεται ότι ο Doruk B. και άλλα ονόματα μεταξύ των νεκρών, ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας του Barış Boyun.

Δείτε επίσης: Οικονόμου: “Ατομα τουρκικής υπηκοότητας τα θύματα στην Λούτσα”

Ενώ η ελληνική αστυνομία προσπάθησε να κρατήσει μυστικά τα ονόματα των θυμάτων όσο συνεχίζονται οι έρευνες, έγινε γνωστό ότι ένα από τα ονόματα, ο Doruk B., είχε διαφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας με τον Oğuzhan H. πριν από λίγους μήνες και εξαφανίστηκε στο δάσος στο η συνοικία Τσεκμεκόι της Κωνσταντινούπολης. Ενώ ο Oğuzhan H. κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με ένα φορτηγό, συνελήφθη από την Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή πύλη και ισχυρίστηκε ότι ο Doruk B. διέφυγε οδικώς στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης  Εγκλημα στη Βόρεια Ηπειρο: "Τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει"

Στο παρελθόν υπήρξαν επίσης επιθέσεις στο εξωτερικό εναντίον του αρχηγού του εγκληματικού δικτύου Barış Boyun, ο οποίος ζει στην Ιταλία ως δραπέτης και είναι γνωστός για τις εκτελέσεις με μοτοσυκλέτες που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Στις εν λόγω επιθέσεις (εναντίον της συμμορίας) πυροβολήθηκαν ο Emircan Yılmaz στην Aμπχαζία, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε αιματηρή ενέργεια.

Για το μακελειό στη Λούτσα και την ταυτότητα των 6 δολοφονηθέντων αναφέρεται και η τουρκική ιστοσελίδα milliyet με τίτλο «Ενέδρα στη συμμορία Barış Boyun στην Ελλάδα: 6 νεκροί» στο οποίο αναφέρει ότι «οι νεκροί ήταν στενοί άνδρες του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Barış Boyun , ο οποίος συμμετείχε σε πολλές ένοπλες ενέργειες στην Τουρκία και ζούσε ως δραπέτης στην Ιταλία».