“Λύγισε” για τους γονείς του ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόνισε πως έχει φτάσει στα όρια του

Συγκίνηση προκάλεσε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, όταν αναφέρθηκε στην περιπέτεια των γονιών του που νοσούν με κορονοϊό, στον αέρα της εκπομπής “Live News”.

Οταν ο Γιάννης Καλλιάνος ερωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο πως είναι οι γονείς του, ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Γιάννη πως είναι οι γονείς σου;», τον ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον ίδιο να απαντά ότι είναι στο νοσοκομείο και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του αλλά και να μην μπορεί να μιλήσει από την συγκίνηση. Η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Όπως είπε όταν επανήλθε η σύνδεση και οι δυο ελπίζει ότι θα πάνε καλά και οι δυο αλλά τόνισε ότι:

«Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι. Η μητέρα μου με τις δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τις τρεις. Και ο πατέρας μου πηγαίνει καλύτερα γιατί έχει κάνει και τις τρεις δόσεις. Η μητέρα μου μετά την δέκατη μέρα παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά.

Διαβάστε επίσης  Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Καλλιάνος - «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγνώμη. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Γεννηματά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα. Έπεσε ο πατέρας μου και δεν μπορούσα να ανέβω στο σπίτι!»

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *