Μαχαίρωσε 15χρονο ύστερα από καβγά για ένα μπουφάν

Νέο άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, με έναν τραυματία, έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην περιοχή του Ωρωπού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ Ωρωπού, όπου μετά από διαπληκτισμό ο 15χρονος επιτέθηκε στον άλλο ανήλικο με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντας στο αριστερό μπράτσο.

Οι δύο έφηβοι έδωσαν ραντεβού έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο της περιοχής και σύμφωνα με συμμαθητές τους, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, είχαν έναν διαπληκτισμό για ένα μπουφάν.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν μεταξύ των δύο νεαρών με τον έναν εξ αυτών (15χρονος) να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον συνομήλικό του.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 30χρονη βρέθηκε κρεμασμένη από πολύφωτο




Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με τον Alpha.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, που εντόπισαν και συνέλαβαν τόσο τον ανήλικο δράστη όσο και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τέλος, σημειώνεται ότι σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του μαχαιριού που χρησιμοποίησε ο 15χρονος, το οποίο φέρεται να πέταξε σε παρακείμενο χωράφι.