Μαίρη Χρονοπούλου: Στη δημοσιότητα η ιδιόχειρη διαθήκη της – Ποιους ήθελε να στηρίξει

Μαίρη Χρονοπούλου

Που επιθυμούσε να σκορπιστούν οι στάχτες της

Μια ιδιόχειρη διαθήκη έγραψε στις 11 Απριλίου του 2019 η μεγάλη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, η Μαίρη Χρονοπούλου ήθελε όταν πεθάνει, η σορός της να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών που εδρεύει στην Παιανία και μετά στην οικία της, από όπου θα αναχωρούσε βράδυ για τη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί.

Όπως έγραψε η ίδια, τα έξοδα για την κηδεία ανέρχονταν στα 2.800 ευρώ, ενώ είχε αφήσει και προκαταβολή 500 ευρώ. Μάλιστα, επιθυμούσε οι στάχτες της να σκορπίζονταν στη θάλασσα του Σουνίου.

Μαίρη Χρονοπούλου ιδιόχειρη διαθήκη

Εννέα μήνες μετά, Κυριακή 12 Ιανουαρίου η Μαίρη Χρονοπούλου καλεί στο σπίτι της, τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο και τον φίλο της Α. Ανδριανόπουλο μαζί με τη σύντροφό του. Ο κ. Ανδριανόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ότι βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου ξαπλωμένη και στο κομοδίνο δίπλα της βρισκόταν μέσα σε ένα γκρι φάκελο η διαθήκη.

Δείτε επίσης: Το Χαμόγελο του Παιδιού: Η ανακοίνωση για την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου

Η ηθοποιός την έδωσε στον Νίκο Σταγόπουλο και του ζήτησε να τη φωτογραφήσει. Ο ίδιος φωτογράφησε την πρώτη από τις δύο σελίδες αλλά γνωρίζει το περιεχόμενο και της δεύτερης σελίδας, στην οποία η ηθοποιός έγραφε ότι ήθελε να στηρίξει την Άννα Φόνσου με το Σπίτι του Ηθοποιού, τον Σπύρο Μπιμπίλα με το ΣΕΗ και την Εριέττα Κούρκουλου με το φιλοζωικό σωματείο.