Μεσολόγγι: Ανοίγουν οι λογαριασμοί που είχε ο Μπάμπης στο εξωτερικό

Μεσολόγγι εξαφάνιση 31χρονου

Αναμένονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι.

Ο βασικός ύποπτος, ο 51χρονος κρεοπώλης, θα κληθεί εντός των επόμενων ημερών για συμπληρωματική κατάθεση.

Το θύμα φέρεται να είχε λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού, καθώς είχε εργαστεί στην Ιταλία, στη Γερμανία και σε άλλες χώρες εκτός Ε.Ε. όπως τη Βραζιλία και το Ουζμπεκιστάν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews.

Μπορεί να εντοπιστούν και άλλα άτομα

Από τις κινήσεις των λογαριασμών πιστεύεται ότι μπορούν να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα εκτός από την κρεοπώλη, που είχαν δοσοληψίες μαζί του, για να κληθούν να καταθέσουν.

Στους λογαριασμούς που είχε σε ευρωπαϊκές χώρες έμπαινε ο μισθός του από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν και στέλνονταν χρήματα στην Ελλάδα. Μια συναλλαγή αφορούσε το ποσό της τάξεως των 4.000 ευρώ που είχε δανείσει στον ξάδελφο του 51χρονου κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα ανακτήθηκαν από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνομιλίες που είχε ο Μπάμπης, ο κατηγορούμενος και άλλοι τέσσερις με θέμα την αναζήτηση αρχαίων τάφων, θησαυρών με λίρες και χρυσών αντικειμένων.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα στο σπίτι τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι έρευνες στον βυθό για την καραμπίνα

Η έρευνα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, καθώς οι αστυνομικές και ανακριτικές Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν είχε συνεργούς ή όχι ο κρεοπώλης ή στο κίνητρο της δολοφονίας πρέπει να συνδεθεί η τοκογλυφία ή η αρχαιοκαπηλία.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί έχουν υπό στενή επιτήρηση τα πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής με οποιονδήποτε τρόπο στη δολοφονία του Μπάμπη.

Η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας με την οποία δολοφονήθηκε ο 31χρονος. Ειδική ομάδα συνεπικουρούμενη από κάτοικο με βάρκα και μηχάνημα που σκανάρει τον βυθό, συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή «Λυόμενα» και σε κανάλι όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι ο κρεοπώλης πέταξε το όπλο.