Μεσολόγγι: “Ο Μπάμπης είχε άγχος αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά” (ΒΙΝΤΕΟ)

εξαφάνιση 31χρονου Μεσολόγγι

Κατέθεσε ο φίλος του 31χρονου για την υπόθεση

Οσα γνώριζε για το μοιραίο ραντεβού του Μπάμπη με τον κρεοπώλη κατέθεσε στις αρχές ο φίλος του 31χρονου θύματος από το Μεσολόγγι.

Την κατάθεση του ανθρώπου «κλειδί» παρουσίασε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου. Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος του Μπάμπη, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία και είπε πως γνώριζε ότι το θύμα φοβόταν τον κρεοπώλη.




Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη – Το Σάββατο η κηδεία του

«18:30 τον κάλεσα για να μάθω τι είχε κανονίσει και εκείνος μου απάντησε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Εγώ του πρότεινα να μην πάει. Αφενός, γιατί είναι επικίνδυνο το κυνήγι την νύχτα και αφετέρου γιατί γνώριζα ότι ο κρεοπώλης του χρωστούσε 17.000 ευρώ και είχα μια ανησυχία για αυτό, πλην όμως, ο Μπαμπης ήταν κάθετος και θα πήγαινε για κυνήγι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μετά τον κάλεσα 20:12 και του ανέφερα ότι έπρεπε να έρθει να ψήσουμε χωρίς να πούμε κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες ήταν προβληματισμένος και μου ανάφερε ότι είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά. Αν συνέβαινε κάτι άλλο θα μου το έλεγε γιατί μου τα έλεγε όλα».

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το κομβόι των χούλιγκαν

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 31χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 31χρονου ταυτοποιήθηκε και το μεσημέρι του Σαββάτου (27 Ιανουαρίου) στις 15:00 θα γίνει η κηδεία του στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται πως η σορός εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και αναφερόμενος στον 50χρονο κρεοπώλη δήλωσε πως «αν είχε βρεθεί από την αρχή η σορός, ίσως να είχαμε αποσπάσει ομολογία. Θεωρούσε προφανώς ότι δεν θα βρεθεί πτώμα. Οι εγκληματίες φτιάχνουν ένα σενάριο προκειμένου να διώξουν από πάνω τους την πράξη, ίσως από ενοχές».

Μιλώντας για τα φυσίγγια που βρήκαν οι Αρχές στις τσέπες του θύματος τόνισε ότι αυτό δείχνει ότι ίσως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο του Μπάμπη, που είχε πάρει από το σπίτι του. Σχολίασε ωστόσο την βαλλιστική έρευνα που γίνεται σε δύο όπλα που είχε ο 50χρονος κατηγορούμενος στην κατοχή του.

«Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα για να δούμε μήπως πυροβολήθηκε από το όπλο του κρεοπώλη» είπε προσθέτονας ότι η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από το DNA πάρθηκε τα νύχια του θύματος.

Αναφορικά με το μηχάνημα παραγωγής κρυπτονομισμάτων που βρέθηκε στο σπίτι του 31χρονου Μπάμπη, ο κ. Καλλιακμάνης δεν το συσχέτισε με το φονικό.