Νέα Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο για την μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη

Γιαννιτσά

Κατέρρευσε ξανά όταν αναγνώρισε τη σορό του γιου της

Eξιτήριο πήρε σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου, από τον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλευόταν με σημάδια εμφράγματος, η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο, η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα και αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, ώρες νωρίτερα, η γυναίκα είχε καταρρεύσει όταν κλήθηκε για αναγνώριση της σορού του γιου της. Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο την Παρασκευή στην Ελευσίνα.

Παράλληλα, όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες από την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας 48χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, περπατά και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία του 29χρονου

Ένας ακόμα 47χρονος νοσηλεύεται επίσης στη Νευροχειρουργική Κλινική και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο αδερφός του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα

Τέλος, νεαρός Έλληνας 26 ετών νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Στον Ερυθρό Σταυρό βρίσκεται και ένας 37χρονος Κροάτης που ήταν στην Α’ Χειρουργική Κλινική και ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.