Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι ο Ελληνας και ο Αλβανός για την δολοφονία του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια ανακριτής επεισόδια

Συνεχίζεται η διαδικασία των απολογιών

Τον δρόμο της φυλακής πήραν δύο από τους κατηγορούμενους για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό και έναν Ελληνα 27 ετών.

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία των 30 απολογιών που λαμβάνονται από το μεσημέρι παράλληλα από τους τρεις Ανακριτές της υπόθεσης της Νέας Φιλαδέλφειας με περίπου τους 20 κατηγορούμενους να έχουν ήδη απολογηθεί. Η διαδικασία αναμένεται μαραθώνια, καθώς μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, οι κατηγορούμενοι θα περάσουν από τους Εισαγγελείς Γνωμοδοτήσεων για να αποφασιστεί το θέμα της προφυλάκισης ή μη για κάθε κατηγορούμενο.

Νωρίτερα, μετά το μεσημέρι σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια από οπαδούς της ΑΕΚ, όπου βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Οι περίπου 100 οπαδοί πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες εναντίον των αστυνομικών που είχαν φράξει την είσοδο του δικαστικού μεγάρου, ενώ φώναξαν και συνθήματα. Λίγο μετά τις 14:00 αποχώρησαν από το σημείο.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Απλοί περαστικοί δηλώνουν πως ήταν οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Μιχάλη

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται να αρνούνται κατά τις απολογίες τους τη συμμετοχή τους στα άγρια επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ καθώς και κάθε εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

Σύμφωνα δε, με δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί Έλληνα κατηγορούμενο, στη δικογραφία υπάρχει βίντεο που δείχνει μόνο έναν δράστη και το θύμα το οποίο φαίνεται να δέχεται από πίσω τη μοιραία μαχαίρια.

Η θέση των κατηγορουμένων αποτυπώνεται στους ισχυρισμούς που φέρονται να προβάλλουν.

Πηγή φωτό: Eurokinissi