Νεα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ακόμη 30 κατηγορούμενοι χούλιγκανς (ΦΩΤΟ)

Νέα Φιλαδέλφεια κατηγορούμενοι απολογίες

Χθες προφυλακίστηκαν άλλα 30 άτομα

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα, Σάββατο 12 Αυγούστου, ακόμη 30 κατηγορούμενοι χούλιγκανς, οι οποίοι θα απολογηθούν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον 29χρονο.

Ηδη από χθες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι 30 χούλιγκαν (28 Κροάτες, 1 Έλληνας και 1 Αλβανός) για το φονικό επεισόδιο και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 2η ομάδα κατηγορούμενων ενώ αύριο Κυριακή θα απολογηθούν και οι τελευταίοι 45 που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι και οι 30 πρώτοι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε χθες στην Ελευσίνα σε κλίμα οδύνης.

Νέα Φιλαδέλφεια κατηγορούμενοι απολογίες

Τι ισχυρίστηκαν οι προφυλακιστέοι

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν πάνω τους μαχαίρια και πως δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Απλοί περαστικοί δηλώνουν πως ήταν οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Μιχάλη

Ο 22χρονος Αλβανός υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά ενώ ο 27χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με άνθρωπο από τον οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα και πως πήγε στο σημείο από περιέργεια όταν άκουσε την φασαρία.

Νέα Φιλαδέλφεια κατηγορούμενοι απολογίες

Σήμερα η λήψη DNA

Παράλληλα θα ξεκινήσει σήμερα και η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή καθώς σύμφωνα με το νόμο είχαν 48 ώρες προθεσμία, από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του, για να ζητήσουν οι κατηγορούμενοι, εφόσον το θελήσουν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια θα γίνει αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και τα ευρήματα άπω τη σορό του με DNA κατηγορούμενων, γενετικό υλικό από την περιοχή, κηλίδες αίματος στα όπλα.

Νέα Φιλαδέλφεια κατηγορούμενοι απολογίες

Πηγή φωτό: Eurokinissi