Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου – “Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου”

Νέα Φιλαδέλφεια ΑΕΚ δολοφονία 29χρονου

Τι είπε και ο αδερφός του αδικοχαμένου Μιχάλη

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσιουρή που μίλησε για πρώτη φορά για το πως έμαθε την άγρια δολοφονία του παιδιού της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», είπε στο Star η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη. Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον δολοφόνο του παιδιού της εάν την βλέπει απάντησε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Bρέθηκαν ξένα DNA στο σώμα και τα ρούχα του 29χρονου

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήγα στο νοσοκομείο και το έμαθα. Εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Όπως είπε η μητέρα του Μιχάλη, γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Δυστυχώς τα ξημερώματα, το παιδί της δεν ήταν πια στη ζωή.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμη ένα ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ομάδας

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

Όπως λέει, πιστεύει ότι θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της και ξέσπασε: «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί. Θα βρεθεί (σ.σ. ο δολοφόνος του). Θα βρεθεί, πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

“Να αποδοθεί δικαιοσύνη”

Δίπλα στη μητέρα του, βράχος και στήριγμα στέκεται τώρα ο αδελφός του Μιχάλη. Ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ζητά να βρεθεί ο δολοφόνος του και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε. Πρόσθεσε ότι πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω», κατέληξε ο αδελφός του Μιχάλη.

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi