Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικοι που έστειλαν 16χρονο στο νοσοκομείο

αστυνομία Σέρρες Θεσσαλονίκη

Τον κυνήγησαν μέχρι να τον ακινητοποιήσουν

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι πέντε ανήλικοι που τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8) επιτέθηκαν σε 16χρονο, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής εντόπισαν τους πέντε νεαρούς (τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονος αλλοδαπός) νωρίς το πρωί της Τρίτης (29/8) και τους πέρασαν χειροπέδες για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Λίγο νωρίτερα η ομάδα, ενώ βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιτέθηκε σε έναν 16χρονο ο οποίος έτυχε να περάσει από μπροστά τους μαζί με συνομηλίκους του.

Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από επίθεση από συνομηλίκους του

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Διαβάστε επίσης  Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο με την 11χρονη να πλένει το αμάξι του 37χρονου 20 λεπτά πριν εξαφανιστεί

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ανωτέρω αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.