Νέα Σμύρνη: Απολογείται σήμερα ο 18χρονος που κάρφωσε με ψαλίδι και σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του

Νέα Σμύρνη δολοφονία 16χρονου

Τα δυο αδέλφια διαπληκτίζονταν συχνά για ρούχα

Μπροστά στην ανακρίτρια θα βρεθεί σήμερα ο 18χρονος από τη Νέα Σμύρνη, που κάρφωσε μα ψαλίδι και σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους.

Δεν χωράει ο νους τα όσα εκτυλίχθηκαν στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, όπου ο 18χρονος σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του, για μια μπλούζα. Ο 18χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.




Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε σπασμένο χέρι και στην προσπάθεια του να αμυνθεί στις γροθιές του αδερφού του, άρπαξε το ψαλίδι και του το κάρφωσε στο στήθος.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη Νέα Σμύρνη – Το ψαλίδι με το οποίο δολοφόνησε τον αδελφό του ο 18χρονος

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το ψαλίδι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 16χρονος. Στην κουζίνα, διακρίνονται οι γάζες και τα ιατρικά υλικά με τα οποία οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή το νεαρό, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Ο μαθητής που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη

Νέα Σμύρνη

Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένα ρούχα, τα οποία ήταν και η αφορμή του μοιραίου καβγά, ενώ μπροστά από τη μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Νέα Σμύρνη

Ο 18χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία σε βάρος του αδελφού του. «Με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ο, τι έγινε», είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν γνωστός στην αστυνομία για ληστείες, ενώ τον Αύγουστο του 2022 τα δύο αδέλφια είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία με αφορμή πάλι τα ρούχα.

Πηγή: ertnews.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi