Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του – “Ηταν μία κακιά στιγμή”

Νέα Σμύρνη

Κάνει λόγο για ψευδείς κατηγορίες

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ότι ένας 16χρονος έχασε την ζωή του μετά από καυγά με τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, ο 18χρονος αδελφός συνελήφθη γιατί κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του για μία… μπλούζα.

Η μητέρα του 18χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία από τον εισαγγελέα, μίλησε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η μητέρα σχετικά με το περιστατικό ανέφερε:

«Όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, κι αυτά με τις σιδηρογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από την δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας».

«Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Αυτή ήταν μία κακιά στιγμή. Για μία μπλούζα τσακώθηκαν. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι δολοφόνος».

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου 

Πως έγιναν όλα

Γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η κοπέλα του 18χρονου και η γιαγιά τους η οποία προσπάθησε να τους χωρίσει.

Όπως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.

Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.