Νέα στοιχεία για τη Ρωσίδα κατάσκοπο – «Μιλούσε άρτια ελληνικά και πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδα κατάσκοπος ΕΥΠ

Όσα είπε για εκείνη η Μιλένα Αποστολάκη

Για την Ρωσίδα κατάσκοπο, που αποκάλυψε η ΕΥΠ και η οποία ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με την ίδια μίλησε η πολιτικός Μιλένα Αποστολάκη.

Όπως είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο «ήταν έκπληξη χθες το απόγευμα όταν το έμαθα. Η κοπέλα εμφανίστηκε στην καρδιά της καραντίνας και την έβλεπα στην είσοδο της πολυκατοικίας και στο ασανσέρ. Λέγαμε μια τυπική ‘καλημέρα’.

Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μαγαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να ευδοκιμήσει εδώ. Δεν πούλαγε πλεκτά ή ρούχα, ήταν ακόμα πιο εναλλακτικό, πούλαγε νήματα και μαλλιά».

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αποστολάκη «δεν είχα δει ποτέ μου άνθρωπο μέσα στο κατάστημα παρά μόνο ένα κορίτσι που έπλεκε».

«Πάντα πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα»

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η γυναίκα πλήρωνε πάντα τα κοινόχρηστα με 100ευρα όπως είπε η γειτόνισσά της, Μιλένα Αποστολάκη ενώ μιλούσε πολύ καλά ελληνικά.

Διαβάστε επίσης  Απίστευτο: Οδηγός τρόλεϊ απείλησε με όπλο επιβάτη

«Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μου είπε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα ελληνικά της ήταν πλούσια και άρτια, πάρα πολύ καλά, υπήρχε μια μικρή προφορά ενός ανθρώπου από δυτική χώρα, όχι από ανατολική, και το δεύτερο είναι ότι πάντα πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα».

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη «ήταν η τέλεια κατάσκοπος, ήταν απολύτως απαρατήρητη, τίποτα που να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον να την ξανακοιτάξεις».

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Πηγή: megatv.com