Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη

Νεκρός εντοπίστηκε μετά από 13 ημέρες ερευνών ο 44χρονος από το Ηράκλειο, τον οποίο αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, σήμερα (1/3) άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν και περισυνέλλεξαν τη σορό του 44χρονου άνδρα σε βραχώδες παραλιακό σημείο κοντά στην περιοχή Θησέας, Ηρακλείου.

Ο αδελφός του Νίκου, που έκανε έκκληση για τον εντοπισμό του μέσα από την εκπομπή, έσπευσε στο σημείο και τον αναγνώρισε.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του Νίκου, διενεργεί το Λιμενικό Σώμα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Νικόλαος Αεράκης 44 χρόνων, αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου από την περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 78χρονου

Όπως ανέφεραν συγγενείς του μιλώντας στο «Τούνελ», από το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, χτύπησε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι σοβαρό.

Ήταν όμως σε πλήρη σύγχυση και οι γιατροί δεν τον βοήθησαν για να ηρεμήσει.

Επιστρέφοντας σπίτι του, πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του, μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΙΤ – 7923 και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο δύο ημέρες μετά στο Παλαιόκαστρο, γι’ αυτό και οι έρευνες επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή στη γύρω περιοχή. Συμμετείχαν η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, λιμενικοί, δύτες, αλλά και σπηλαιολόγοι.

Πηγή: anikolouli.gr