Νέος Κόσμος: Εγγραφο της ΕΛΑΣ αναφέρει τον 44χρονο που δολοφονήθηκε ως πιθανό στόχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Κόσμος εκτέλεση

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα που εμπλέκονται στον “πόλεμο της νύχτας”

Γνωστό στους κύκλους της ΕΛΑΣ ήταν πως ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, που δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο, ήταν πιθανός στόχος, σύμφωνα με έγγραφο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Νέο Κόσμο, που είχε το παρατσούκλι «Ζαμπόν», φέρεται να ήταν επί σειρά ετών ο βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia».




Στο έγγραφο με τίτλο «ΣΚΙΕΣ» αναφέρονταν πρόσωπα που εμπλέκονταν στον “πόλεμο της νύχτας”. Το έγγραφό έχει οκτώ ονόματα, με πρώτο εκείνο του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο από διάρρηξη σε σπίτι - Τους φώναξαν ότι κάλεσαν το 100 κι απάντησαν "το ξέρουμε"

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει πριν από δυο χρόνια και περιλάμβανε επιτήρηση των συγκεκριμένων ποινικών και ταυτόχρονα κάποιες φιλικές ανακρίσεις, προκειμένου να σταματήσει ο -μέχρι τότε- πόλεμος της νύχτας.

Δείτε επίσης: Νέος Κόσμος: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο από την εκτέλεση

Μάλιστα, κάτι τέτοιο είχε επιτευχθεί για αρκετούς μήνες, αλλά σταμάτησε για άγνωστους λόγους από την ελληνική αστυνομία, καθώς είχαν διατυπωθεί απόψεις πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να έρχεται σε επαφή με νονούς της νύχτας.

Το τέλος του προγράμματος ωστόσο, σηματοδότησε έναν νέο κύκλο αίματος. Χαρακτηριστικό είναι πως το δεύτερο όνομα που αναφέρεται είναι εκείνου που δολοφονήθηκε προ μερικών μηνών στον Κορυδαλλό.

Πηγή: Live News (mega)